Over mij

Integratief kindertherapeut Hélène in Amstelveen

Mijn naam is Hélène Mullers (1967). Ik ben getrouwd, moeder van twee kinderen en vertrouwd met zowel de vreugde als de uitdagingen die je bij het grootbrengen van een kind tegenkomt.

Kindercoach, jongerentherapeut en oudercoach Helene in AmstelveenNa mijn managementstudie in Frankrijk ben ik naar Nederland geëmigreerd. Ondanks het succes dat ik ervaren heb in het bedrijfsleven ben ik niet vergeten wat ik als kind eigenlijk wilde doen: “iets medisch, iets sociaals, met kinderen”.

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik deeltijd gaan werken en zag een kans om mijn droom te realiseren. In 2005 ben ik begonnen aan de 4 jarige post HBO opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Meer informatie over deze opleiding vindt u op:  http://www.academie-psychotherapie.nl

Zoekt u hulp voor uw kind? Ik help u graag! Contact

Kindertherapeut en coach in Amstelveen sinds 2007

Als zelfstandig gevestigd kindertherapeut begeleid ik sinds 2007 ouders en kinderen in mijn praktijk voor Kindertherapie in Amstelveen.

Jeugd- en jongerentherapeut in Amstelveen sinds 2019

Sind 2019 coach en begeleid ik ook jongeren en jong volwassenen.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik volg jaarlijks diverse cursussen en workshops. Ik ontwikkel altijd een therapie op maat, waarbij ik naast mijn opleiding tot kindertherapeut kan putten uit aanvullende kennis en technieken zoals EMDR, Emotional Freedom Technique (EFT), familie- en systeemopstellingen, mindfulness, de Matrix methode, transactionele analyse en dergelijke.

Veel kennis over het begeleiden van (hoog)begaafde kinderen binnen en buiten school heb ik verkregen uit de opleiding voor Talent begeleider bij Novilo (www.novilo.nl).

Wat ik geleerd heb, geef ik door. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe kinderen hierdoor opbloeien en weer blij met zichzelf zijn.

Kindertherapeut of jongerentherapeut in Amstelveen nodig? Kindercoach of oudercoaching?Neem contact met mij op.