Praktisch

Tarieven en vergoedingen

Per 1 december 2023 gelden de volgende tarieven:
Kindsessies, oudergesprekken, schoolgesprekken: € 108 per sessie van 45 minuten.
Intakegesprek: € 108 (45-60 minuten).

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten, de VIT.

De VIT wordt door nagenoeg alle zorgverzekeraars erkend. De integratieve therapie wordt daardoor gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw polis en het daaraan verbonden aanvullende pakket.

Ik adviseer ouders/verzorgers altijd zelf te informeren bij de eigen zorgverzekeraar.

Vergoede jeugdzorg via de gemeente

Ik werk samen met Psychologenpraktijk Marijke. Therapie voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar kan daardoor vergoed worden via de gemeente. In 2023 hebben we contracten met de gemeenten Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer, Ouder-Amstel, Uithoorn, Diemen, Weesp en Zaanstreek en Waterland.

Voor vergoede zorg is een verwijzing van de huisarts nodig.

Afspraken

Afspraken worden zo veel mogelijk in overleg gepland.
Indien bij verhindering tenminste 48 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Afspraak maken? Bel mij of gebruik het contactformulier op de contactpagina.

naar de contactpagina

Bereikbaarheid Kindertherapie Amstelveen

Praktijkadres: Bouwmeester 41 1188DS Amstelveen

Kindertherapie Amstelveen is prima bereikbaar met openbaar vervoer vanuit heel Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam en Uithoorn. Maar ook per auto en op de fiets. Voor het plannen van een route: www.anwb.nl/routeplanner
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Tram 25 stopt in de buurt van de praktijk (halte Poortwachter). Diverse bussen op 4 minuten lopen (haltes Poortwachter, Bovenkerkerweg en Maalderij).

Een klacht, wat nu?

De dienstverlening van kindertherapie Amstelveen valt onder de Wet kwaliteit, klachten geschillen zorg (wkkgz). In navolging van de wet is de praktijk aangesloten bij geschillen instantie SCAG.  

Ik doe er alles aan om op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit wanneer u kenbaar heeft gemaakt waar u ontevreden over bent of wat u graag anders zou zien. Wilt of kunt u de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kunt u gebruik maken van een klachtenfunctionaris via de beroepsvereniging waarbij ik ben aangesloten. Deze ondersteunt u bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met u gekeken om gehoor te vinden voor uw klacht. Uw klacht zal binnen 6 weken worden afgehandeld.

Uw privacy is belangrijk

Kindertherapie Amstelveen  is gehouden aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Er wordt zorgvuldig en volgens de privacywetgeving omgegaan met uw gegevens.

Zakelijke gegevens 

BTWnummer: NL001183069.B.45
KvK Amsterdam 34354923

VIT registratiecode: VIT 745.21.A
RBCZ licentienummer: 409105R
SCAG: 11804

Kindertherapie Amstelveen en Casa Tutti Frutti zijn als handelsnamen geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.